У «Незламному хабі» показали виставу «Ромео і Жасмин»

24.10.2023 16:30

У Запоріжжі відбувся показ вистави єдиного в Україні та Європі репертуарного дитячого театру «СВіЯ» під назвою «Ромео і Жасмин».

У мультифункціональному укритті-просторі «Незламний Хаб», розташованому в ПК «Орбіта», на імпровізованій сцені юні актори показали зворушливу та ніжну ліричну постановку про останній день з життя дворового пса та пораненої чаплі. За сценарієм у них залишився один день і вони намагаються прожити його так, щоб запам'ятати на все життя.

- Цей театральний сезон для нас надзвичайно важливий. Ми граємо, коли в Україні війна. Ми відкрилися у квітні минулого року і почали грати для глядача. Незважаючи на воєнний стан, ми в Запоріжжі, ми граємо кожної суботи й неділі. Ми єдиний в Україні репертуарний дитячий театр, який кожної суботи й неділі виходить і грає для Запоріжжя, - зазначила директорка, художня керівниця, режисерка Запорізького театру «СВіЯ» Світлана Ємець.

Спектакль «Ромео і Жасмин» виборював Гран-прі на всеукраїнських і міжнародних театральних фестивалях. Вистава розрахована на дітей від 7 років, але буде цікава і дорослим.