Запорізькі комунальники продовжують підтримувати лад на вулицях міста

25.10.2023 16:10

Працівники комунальних підприємств «Зеленбуд» та «Титан» кожного дня працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та у зелених зонах, аби постійно підтримувати чистоту та охайність міста. Впродовж останніх двох днів комунальники прибирали сміття та опале листя, викошували бур’яни, доглядали за квітниками та деревами.

Наразі для працівників «Зеленбуду» в пріоритеті сезонні осінні роботи. Вчора та сьогодні комунальники прибирали опале листя по проспекту Маяковського, у парку ім. Гагаріна, у скверах Заводського району, з газонів по вулиці Південноукраїнській.

Впорядковували квітники, прибирали сухі квіти, обрізали троянди біля Комунарської райадміністрації та у парку ім. Гагаріна,  у Заводському районі, у сквері біля райадміністрації та на площі Запорізькій у Дніпровському районі, а також по вулиці Стефанова.

Також працівники Зеленбуду провели роботи з обрізування ялівцю та з прибирання і перекопування квітників на в'їзді до міста у Дніпровському районі та підстригли ялівець на бульварі Шевченка.

Сьогодні та вчора, як і щодня, вже традиційно зранку зеленбудівці навели чистоту, прибрали сміття у парку Трудової слави, по проспекту Маяковського, у парках та на зелених зонах Шевченківського району тощо. Також з території Вознесенівського району вивезли гілля.

Вчора зеленбудівці провели викошування зелених зон вздовж дороги до с. Підпорожнє.

У свою чергу працівники КП «Титан» прибирали опале листя та сміття з закріпленої за підприємством території у Дніпровському районі.