У Запоріжжі фахівці КП «ЕЛУАШ» проводять роботи з благоустрою

25.10.2023 17:05

Впродовж останніх двох днів фахівці КП «ЕЛУАШ» прибрали сміття на закріплених за підприємством територіях, відремонтували дорогу, встановили новий бордюр та нові решітки тощо. Також ремонтні роботи тривають по вулиці Солідарності.

Робітники КП «ЕЛУАШ» встановили кришки люку оглядового колодязя по бульвару Бельфорському, оновили решітки по вулиці Перемоги, відремонтували середнім ремонтом дорожнє покриття по вулиці Тиражній.

По проспекту Соборному виконали ремонт металевої огорожі та встановили новий бордюр по вулиці Солідарності. Також виконали ручне та механічне прибирання закріплених за підприємством територій.

Як повідомили в департаменті муніципального управління, по вулиці Солідарності тривають ремонтні роботи. Якість і терміни їх виконання щодня контролює керівництво департаменту та КП «ЕЛУАШ».

Також в департаменті розповіли, що в місті продовжуються роботи з відновлення колесовідбійних брусів, які у багатьох випадках рятують життя під час дорожньо-транспортних пригод. А також завершено ремонт тротуару, що веде до Критого ринку, його стан приведено до державних норм та стандартів.