Запорізькі лікарні отримали чергову партію гумдопомоги від міжнародних організацій

26.10.2023 16:00

Світова спільнота продовжує підтримувати запорізьку громаду. Так, минулого тижня благодійні організації передали запорізьким лікарням медикаменти, техніку та вироби медичного призначення.

За інформацією фахівців КУ «Адміністрація з питань охорони здоров’я», з 19 по 25 жовтня заклади охорони здоров’я отримали наступну гуманітарну допомогу від міжнародної організації:

  • від Deutsches Medikamenten-Hilfswerk action medeor e. V. КНП «Міська лікарня № 3» отримала гемологічний аналізатор, автоматичну піпетку, покривне скло для мікроскопа (5 упаковок), отоскоп із стандартною лампою, офтальмоскоп, медичний інструментарій, підгузки та інше. Також для КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 9» були передані лікарські засоби та вироби медичного призначення;
  • від філії асоціації «MEDICOS DEL MUNDO» в Україні КНП «Міська лікарня № 3» отримала електронний скальпель та лікарські засоби;
  • від Action Contre la Faim/Action Against Hunger КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 10» отримано лікарські засоби та медичний інвентар.