КП «Запоріжремсервіс» продовжує виконання планових і термінових робіт на об’єктах житлового фонду міста

26.10.2023 16:05

Всі комунальні підприємства і служби міста продовжують працювати у штатному режимі. Зокрема, про свою роботу з 19 по 25 жовтня розповіли представники КП «Запоріжремсервіс». За цей період вони продовжували готувати житловий фонд до зими, виконували планові ремонти мереж, а також працювали на благоустрій будинків.

Зокрема, працівники підприємства оновлювали інженерні мережі: на Історичній, 38А і Маяковського, 16 проведено заміну ділянок центральної каналізації; у будинках на Гончара, 84 та Перемоги, 13 встановлено нову запірну арматуру трубопроводів холодного водопостачання.

Особлива увага — системам опалення запорізьких будинків. За адресами Сєченова, 41А; Гончара, 84; Республіканська, 78 і Тбіліська,11 ремонтно-виробнича служба зробила герметизацію вводів. У будинках на Трегубенка, 11 і Валерія Лобановського, 13 влаштували захисні металеві короби для лічильників теплової енергії. Нову запірну арматуру фахівці «Запоріжремсервісу» встановили на Нижньодніпровській, 2а. А на Дніпровському шосе, 24А оновили також частину трубопроводу системи центрального опалення.

Профілактичний ремонт внутрішніх електричних мереж виконано на 12-х об’єктах: майдан Профспілок, 3; вул. Героїв Крут, 11; вул. Героїв полку "Азов", 146; пров. Дружний, 9; у будинках №95А та 31 по вулиці Перемоги; №27 і 19Б по бульвару Центральному; №54 та 80а по вул. Незалежної України;  а також №61 і 65 по вулиці Леоніда Жаботинського. Найближчого тижня  аналогічні роботи плануються за 15-ма адресами.

Малярі КП «Запоріжремсервісу» працювали у Заводському районі: фарбували газопроводи  у будинках на Алмазній, 55 і Павлокічкаській, 10.

Серед інших робіт, проведених протягом тижня: ремонт вимощення на Добролюбова, 17 і ремонт цоколю на Лівобережній, 8.  В укритті у будинку №48 по вулиці Перемоги встановлено дверний блок.

З 19 по 25 жовтня підрозділи КП «Запоріжремсервіс» брали активну участь у ліквідації наслідків терористичних атак ворога: закривали плитами OSB пошкоджені віконні отвори, відновлювали скління тощо.