У Запоріжжі працює дитячий освітній центр «Змістовно»

26.10.2023 16:10

Вже пів року на базі одного з навчальних закладів обласного центру працює дитячий освітній центр “Змістовно”. Тут малеча відвідує гурток з вокалу, вивчає іноземні мови, знімає сюжети та займається спортом. Також дітям доступні настільні ігри, малювання 3Д-ручкою та піском.

Освітній центр «Змістовно» працює за підтримки благодійної організації Nova Ukraine та Фонду Говарда Баффета, які передали обладнання та матеріали для проведення занять і майстер-класів.

- Все це стало реальністю завдяки плідній співпраці з міжнародними партнерами та активній проєктній діяльності, котра впроваджується в місті. В освітньому центрі вивчають польську мову, знімають сюжети для власної кіностудії, малюють та займаються рукоділлям, - розповів заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Васюк.

Вже пів року в новому освітньому центрі волонтерить і вчителька іноземних мов Анастасія Прот. Її учні теж відвідують тут гуртки. Вчителька розповідає, що робота з дітьми в позаурочний час допомагає встановити живий зв’язок з вихованцями і краще закріпити викладений матеріал. У гуртку іноземної мови діти не лише вивчають граматичний матеріал, а й грають в цікаві ігри для його закріплення.

На базі освітнього центру «Змістовно» також функціонує кіностудія, гурток рукоділля, лінгвістична школа, спортивні секції та гурток вокалу. А відпочити діти можуть за настільним футболом або з 3Д-ручкою.

Щомісяця заняття в освітньому центрі для дітей “Змістовно” відвідують понад дев'ятсот дітей різного віку. Вхід вільний для всіх охочих.