Щодо засідання робочої групи по вирішенню питань покращення атмосферного повітря міста Запоріжжя

28.10.2023 14:10

У виконавчому комітеті міської ради відбулось засідання робочої групи по вирішенню питань покращення атмосферного повітря міста Запоріжжя, на якому розглянуто питання про хід розробки Програми охорони довкілля щодо поетапного зниження викидів забруднюючих речовин суб`єктами господарювання м. Запоріжжя.

Робочою групою по вирішенню питань покращення атмосферного повітря міста Запоріжжя було ретельно опрацьовано Завдання на розробку Програми і 12 квітня поточного року на черговому засіданні його було затверджено.

Управлінням з питань екологічної безпеки міської ради укладено договір з Державною установою «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва Національної академії медичних наук України» на виконання послуги з розробки Програми.

Виконавчим комітетом міської ради організовано комунікацію між розробником Програми і промисловими підприємствами щодо надання вихідних даних, необхідних для розробки Програми.

На засіданні заступниця директора Державної установи «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва Національної академії медичних наук України» проінформувала про хід розробки програми, відповіла на численні запитання членів робочої групи.

Робочою групою прийнято рішення щодо проведення наступного засідання, на якому розробник Програми проінформує про наступні етапи розробки Програми.