У Запоріжжі прибирають опале листя

31.10.2023 12:45

Співробітники КП «ЕЛУАШ» та КРБП «Зеленбуд» виконують сезонні роботи з благоустрою на закріплених територіях. Щодня комунальники прибирають і вивозять опале листя у всіх районах міста, в парках та скверах.

Сьогодні з самого ранку "зеленбудівці" прибирали опале листя з газонів по проспекту Соборному та в Олександрівському районі. Вчора роботи тривали у Заводському, Шевченківському та Комунарському районах.

Ручне та механічне прибирання також виконують співробітники КП «ЕЛУАШ». Днями вони також  працювали на мостових спорудах Дніпровського району. Зокрема, провели очищення лотків на прилеглій до мостових споруд територіях.

У всіх районах міста також триває підготовка рослин до зими. Так, вчора співробітники КРБП «Зеленбуд» перекопали квітники у парку ім. Гагаріна у Комунарському районі, впорядкували квітники та навели чистоту на території меморіалу «Летять журавлі» у Шевченківському районі. У Дніпровському районі виконали укриття троянд на зиму на під'їздах до естакади.

На сьогодні вже проведене прибирання і перекопування квітників, а також обрізка й укриття на зиму троянд у сквері Маяковського, підготовка клумб до зими у Шевченківському та Дніпровському районах та інших місцях. Роботи триватимуть і надалі.