У парках та скверах Запоріжжя працівники КРБП «Зеленбуд» проводять осінні роботи

01.11.2023 15:50

Сьогодні робочий день зеленбудівці розпочали з наведення ладу на вулицях та зелених зонах, у міських парках та скверах. У пріоритеті – сезонні осінні роботи. Серед них прибирання опалого листя, впорядкування квітників та обрізка троянд.

Так, сьогодні протягом дня працівники КРБП «Зеленбуд» прибрали та перекопали квітники по Хортицькому шосе, у парку ім. Гагаріна, що у Комунарському районі, у сквері на майдані Університетському в Олександрівському районі, по бульвару Шевченка у Вознесенівському районі та по вулиці Перспективній у Заводському районі.

Також робітники підприємства сьогодні продовжили прибирати та вивозити опале листя з газонів по проспекту Металургів у Дніпровському районі, по вулиці Перспективній, з газонів по проспекту Соборному, а також у парку Трудової Слави, по вулиці Фортечній та по вулиці Приходській в Олександрівському районі, очистили доріжки у парку ім. Гагаріна тощо.

По вулиці Петра Сагайдачного у Дніпровському районі та по проспекту Інженера Преображенського у Хортицькому районі комунальники виконали обрізку троянд.

Крім того, з самого ранку зеленбудівці навели чистоту у парку Трудової Слави та у скверах Заводського району.