Працівники КП «ЕЛУАШ» продовжують роботи з благоустрою

01.11.2023 17:20

Як повідомили в департаменті муніципального управління, сьогодні працівники КП «ЕЛУАШ» виконували ремонтно-відновлювальні роботи на вулицях міста. Зокрема, лагодили бар'єрне огородження та колесовідбійні бруси.

За інформацією департаменту муніципального управління, після чергової дорожньо-транспортної пригоди було понівечено бар'єрне огородження біля підземного переходу в районі вулиці Зайцева. Елуашівці завдяки власним ремонтним потужностям сьогодні відновили зламаний елемент.

Крім того, працівники комунального підприємства продовжили ремонт колесовідбійних брусів, які є важливим елементом безпеки на автошляхах.

Також сьогодні робітники КП «ЕЛУАШ» знесли черговий незаконно встановлений об’єкт. Реалізувати це рішення виконавчого комітету вдалося завдяки спільним зусиллям департаменту муніципального управління, інспекції з благоустрою, департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, Вознесенівської райадміністрації, Запорізького районного управління поліції та Патрульної поліції Запорізької області. Так, було очищеного територію міста від гаража, який насправді був незаконним пунктом прийому вторинної сировини та «наливайкою».

Також сьогодні елуашівці проводили ремонт ділянок доріг та тротуарів по вул Брянській та вул. Солідарності. Скосили траву на примостовій зоні по вулиці Валова та привели до належного санітарного стану мостовий перехід. Встановили бордюр по вулиці Солідарності та провели прибирання на закріплених територіях.