У Комунарському районі ведуться роботи з благоустрою

03.11.2023 10:55

З метою утримання території району у належному санітарному стані, щодня фахівцями райадміністрації та підрядними організаціями проводиться ціла низка робіт. Про роботи, які вдалося виконати минулого тижня, - розповіли в райадміністрації.

Минулого тижня в районі тривала робота щодо впорядкування дерев. Так, підрядною організацією було видалено 48 аварійних дерев та кроновано 37 дерев.

Також, виконувалися роботи з очищення від наносного ґрунту тротуару по пр. Соборному та доріг по вул. Героїв Національної гвардії України, вул. Ситова та вул. Європейській.

Щодня комунальники на території району виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі близько 200000 кв.м, очистили 250 урн в парках та скверах та підмели 7000 кв. м доріжок.

Крім того, підрядною організацією виконані роботи з підбору випадкового сміття по вул. Тополіна, вул. Космічній біля магазину «Червоний», вул. Космічній, 131, у лісосмузі «Дубки», по вул. Складській, вул. Володимира Українця, вул. Героїв Національної гвардії України, по вул. Північнокільцевій та на територіях дитячих майданчиків. Ліквідовано стихійні сміттєзвалища на розі вулиць Броньова, 45 – Осипенка.

Загалом з території району протягом минулого тижні вивезли 1,5 тонни сміття.

Крім того очистили 53400 кв. м газонів від листя у парку по вулиці  Нагнибіди – Володимира Українця та у парку ім. Ю. Гагаріна, по вул. Чумаченка, вул. Володимира Українця та поблизу ДАІ.

Також організовано вивіз опалого листя на внутрішньоквартальних територіях району: по вул. Північнокільцевій та по вул. Комарова.

У парку по вул. Нагнибіди – Володимира Українця очистили 300 кв. м квітників від стеблів квітів.

Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконані роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками 15-80, по пр. Соборному, вул. Володимира Українця, вул. Космічній та по вул. Таманській.

Також проведено обстеження території Південного м/р, за результатами обстеження виявлено по вул. Автозаводській, 60 звалище металевих елементів автомашин. Опрацьовується питання щодо його ліквідації.