Щодня фахівці КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» працюють задля краси та добробуту рідного міста

08.11.2023 11:55

Працівники комунальних підприємств «Титан» та «Зеленбуд» кожного дня працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та у зелених зонах аби постійно підтримувати охайний та квітучий вигляд міста. Вони прибирають сміття та опале листя, впорядковують клумби, доглядають за зеленими насадженнями.

З початку тижня працівникам КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» вдалося виконати чимало роботи. Серед пріоритетів – очищення території міста від опалого листя. Так, листя прибрали по вулиці Магістральній, у парках і скверах та з газонів біля райадміністрації у Шевченківському районі, з газонів по проспекту Маяковського та у парку Трудової Слави, що у Вознесенівському районі, на площі Запорізькій та по проспекту Металургів у Дніпровському районі, з газонів по вулиці Космічній у Комунарському районі, по вулиці Лізи Чайкіної та по вулиці Перспективній у Заводському районі.

Крім того, "зеленбудівці" навели чистоту у парку Трудової Слави, у парках та на зелених зонах у Комунарському районі, у скверах Заводського району.

Також працівники комунального підприємства провели підготовчі роботи та висадили багаторічні квіти на Майдані Героїв, обрізали та сформували крону кущів по вулиці Сорочинській у Хортицькому районі, перекопали квітники по вулиці Демократичній у Заводському районі.

Щодня опале листя прибирають і працівники КП «Титан» - на території Центрального пляжу, на зелених зонах у Заводському районі та у парку Енергетиків.

Також "титанівці" навели чистоту у парках і на зелених зонах у Дніпровському районі та у парку Перемоги.