Працівники КП «ЕЛУАШ» продовжують роботи з благоустрою

08.11.2023 13:20

Як повідомили в департаменті муніципального управління, цього тижня працівники КП «ЕЛУАШ» продовжують ремонтно-відновлювальні роботи на вулицях міста. Зокрема, полагодили колесовідбійні бруси, відновили асфальтове покриття на ділянках деяких тротуарів.

Цього тижня комунальники продовжили ремонт колесовідбійних брусів - важливого елементу, який забезпечує безпеку на дорогах.

Завершили укладання нового асфальтового покриття вздовж парної сторони вулиці Солідарності.

Відновили асфальтове покриття тротуару на зупинці громадського транспорту по вулиці Іванова. А також завершили роботи з відновлення пішохідної зони біля обласної бібліотеки. Тепер покриття відповідає всім технічним нормам. Виконано відповідні пониження на переходах та укладено тактильну плитку.

Також елуашівці виконали ручне прибирання доріг та тротуарів міста. Очистили зливові системи після дощу. Відсипали шлаком вулицю Шевченка.

За інформацією департаменту муніципального управління, цього тижня в місті триває робота з очищення території від незаконно встановлених конструкцій. З понеділка вже виконані два рішення виконавчого комітету щодо демонтажу об'єктів в Олександрівському районі, які було встановлено без дозвільних документів.