Запорізькі комунальники продовжують благоустрій територій Комунарського району

09.11.2023 16:00

Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах міста. В Комунарській районній адміністрації розповіли про роботи, виконані минулого тижня.

Так, на території району тривають видалення аварійних дерев та санітарна обрізка на внутрішньоквартальних територіях. Впродовж тижня підрядна організація видалила 48 аварійних дерев та кронувала 37 дерев.

Фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» щоденно здійснювали утримання зупинок, а також ручне очищення тротуарів. Крім того, шляховики планують роботи з поточного ремонту доріг по вул. Шенвізькій, Святоволодимирівській.

У звітному періоді працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно виконували роботи з очищення від сміття газонів, урн в парках та скверах, підмітали доріжки, здійснювали догляд за зеленими насадженнями та квітниками.

Також впродовж тижня в районі було організовано вивезення опалого листя на внутрішньоквартальних територіях району: по вул. Ситова, вул. Чумаченка, 7, 3, 9, 11, 13, 15, 15-г, 17, вул. Європейській,11 та по вул. Закарпатського Легіону.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» виконали роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками мешканців по пр. Соборному, вул. Автозаводській, вул. Володимира Українця, парку по вулиці Нагнибіди – Володимира Українця, вул. Космічній, вул. Степовій, вул. Освітянській, вул. Сімейній, профілактичний огляд світлофорного об’єкту по вул. Чумаченка – Олімпійській та мереж по вул. О. Говорухи.