Щодня фахівці КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» працюють задля добробуту рідного міста

14.11.2023 16:25

Працівники комунальних підприємств «Титан» та «Зеленбуд» кожного дня працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та зелених зонах аби постійно підтримувати охайний та квітучий вигляд міста. Вони прибирають сміття та опале листя, впорядковують клумби, доглядають за зеленими насадженнями, ліквідують наслідки негоди тощо.

Впродовж останніх двох днів працівникам КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» вдалося виконати чимало роботи. Серед пріоритетів – ліквідація наслідків негоди, що вирувала на вихідних, та очищення території міста від опалого листя. Так, зеленбудівці розпилили і вивезли гілля і дерева, зламані буревієм по Дніпровському шосе, по вулиці Сергія Синенка та на площі Запорізькій у Дніпровському районі, а також на різних вулицях Комунарського району.

Працівники КРБП «Зеленбуд» прибрали та вивезли опале листя по вулиці Алмазній та по вулиці Республіканській, у сквері ім. 30-річчя Визволення України у Заводському районі, з газонів по вулиці Петра Сагайдачного та по проспекту Маяковського, по вулицям Магістральній та Спартака Маковського, по Хортицькому шосе та у сквері Платонівському в Олександрівському районі.

Крім того зеленбудівці підмели доріжки у сквері ім. 30-річчя Визволення України. Подбали про чистоту у парку Трудової Слави. Навели лад, перекопали квітники та обкопали на зиму молоді дерева у парку по вулиці Нагнибіди у Комунарському районі, вздовж дороги до аеропорту та у парку ім. Академіка Клімова у Шевченківському районі.

Провели обрізування на зиму троянд на Майдані Героїв. Укрили на зиму троянди по вулиці Парамонова та по вулиці Космічній у Комунарському районі. Видалили порослі дерев у парку Запорізького козацтва у Хортицькому районі.

Робітники КП «Титан» навели чистоту у парках та скверах Заводського району, у парку Перемоги, що у Вознесенівському районі та у парку Енергетиків у Дніпровському районі.