У Запоріжжі створили нову програму для пошуку роботи

15.11.2023 17:50

У запорізькому «Незламному хабі» відбулася презентація програми «Робота в Запоріжжі», яку ініціювало управління з питань праці міськради.

Програма «Робота в Запоріжжі» спрямована на вирішення питань працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста.

Програма заходу передбачала проведення навчання по роботі у вищезазначеній програмі для відповідальних осіб виконавчих органів, комунальних підприємств (установ), комунальних некомерційних підприємств Запорізької міської ради.

Під час презентації працівники управління з питань праці міської ради та комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями», який виступив розробником комп`ютерної програми, мали змогу ознайомитися зі структурою програми, отримати практичні навички щодо реєстрації в ній та рекомендації з подальшої роботи.

Під час навчання відбулось обговорення комунікації представників виконавчих органів, комунальних підприємств (установ) з управлінням з питань праці міської ради, який здійснює координацію роботи у даному напрямку.

Всім, хто шукає роботу в органах місцевого самоврядування та на комунальних підприємствах Запоріжжя, потрібно заповнити анкету за посиланням.

Телефони для довідок: +38 (061) 228-06-10, +38 (063) 431-65-77.