Запорізькі комунальники продовжують підтримувати благоустрій міста

17.11.2023 08:40

Міські служби та комунальні підприємства продовжують підтримувати благоустрій. Зокрема, про результати своєї роботи за тиждень відзвітували в Комунарській райадміністації.

Так, фахівці районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ» щоденно здійснювали робота з утримання зупинок, ручного очищення тротуарів та доріг від наносного ґрунту та випадкового сміття.

Працівники районної дільниці КРБП «Зеленбуд» виконували роботи з очищення газонів від сміття на площі понад очищення 130 000 кв.м, очистили 250 урн в парках та скверах та підмели доріжки на площі понад 5000 кв.м. Також «зеленбудівці»:

  • очистили газони від листя у парках та на вулицях на площі 7900 кв.м;
  • виконали окопування 263 дерев у парку по вулиці Нагнибіди – Володимира Українця та по вул. Автозаводській;
  • обрізали 320 кущів троянд по району у сквері біля районної адміністрації;
  • підготували землю до весняної висадки на площі 50 кв.м;
  • завантажили та вивезли близько 2 т сміття.

Підрядна організація у звітному періоді виконала роботи з підбору випадкового сміття по вул. Олімпійській, вул. Володимира Українця та з територій дитячих майданчиків. Також було організовано вивіз опалого листя на внутрішньоквартальних територіях району: по вул. Привокзальній, Дослідній станції, 74, вул. Нагнибіди,11-б, вул. Чумаченка, 3.

Фахівці КП «Запоріжміськсвітло» здійснили огляд та наладку мереж зовнішнього освітлення за заявками з контакт-центру 15-80, по вул. Космічній, вул. Чумаченка, вул. С. Серікова, вул. Водограйній, пр. 40-річчя Перемоги, вул. Космічній, вул. Освітянській, вул. Сімейній.

Крім того, з 15 листопада в місті розпочато опалювальний сезон. Тож, райадміністрація веде щоденний моніторинг запуску теплоносія до навчальних, дошкільних, медичних закладів та житлового фонду керуючих компаній «Мрія», «Місто для людей», ОСББ, ЖБК.