Фахівці КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» щодня працюють задля краси та добробуту рідного міста

22.11.2023 14:25

Працівники комунальних підприємств «Титан» та «Зеленбуд» кожного дня працюють у парках та скверах, на узбіччях доріг та у зелених зонах аби постійно підтримувати охайний вигляд міста. Вони прибирають сміття та опале листя, ліквідують наслідки негоди, впорядковують клумби, доглядають за зеленими насадженнями.

Цей робочий тиждень у працівників комунальних підприємств розпочався з очищення території міста від снігу. Так, зеленбудівці розчистили від снігу підходи до зупинок, а також доріжки, лавки у парках і скверах Вознесенівського, Шевченківського, Комунарського, Заводського районів.

Таскож серед пріоритетів в роботі у працівників КП «Титан» та КРБП «Зеленбуд» з початку поточного тижня було очищення території міста від сміття та опалого листя. Так, титанівці наводили чистоту у парках та скверах Дніпровського району, а зеленбудівці підмітали доріжки та прибирали з газонів опале листя у сквері по вулиці Бочарова. Також прибрали, навантажили і вивезли опале листя у Комунарському районі, зокрема, у парку ім. Гагаріна, у Хортицькому, Шевченківському районах, з газонів по вулиці Петра Сагайдачного та на площі Запорізькій у Дніпровському районі. А робітники КП «Титан» прибирали опале листя у парку по вул. Сергія Синенко.

Крім того комунальники прибрали, навантажили і вивезли гілля у Заводському та Дніпровському районах.

Багато роботи за останні дні виконали зеленбудівці по догляду за деревами. Зокрема, провели формовочне обрізування дерев по проспекту Ювілейному у Хортицькому районі, у парку ім. Гагаріна та у парку по вулиці Нагнибіди, що у Комунарському районі, у сквері по вулиці Бочарова та вздовж дороги до аеропорту у Шевченківському районі.

У сквері ім. 30-річчя Визволення України у Заводському районі провели обрізування кущів. А у сквері та по вулиці Водограйній у Комунарському районі обкопали на зиму дерева. У парку Запорізького козацтва у Хортицькому районі видалили порослі дерев.

Також зеленбудівці доглядали за квітниками. Зокрема, провели обрізування на зиму троянд по проспекту Соборному, біля пам'ятника Сталевару та по Алеї троянд у Вознесенівському районі.