У Запоріжжі відбувся День відкритих дверей для людей з інвалідністю, які шукають роботу

24.11.2023 14:45

Напередодні міжнародного дня людей з інвалідністю фахівці Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості провели День відкритих дверей для цієї категорії населення.

Участь у заході взяли представники управління з питань праці Запорізької міської ради, а також комунальних підприємств, Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, обласного відділення всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів», а також низки підприємств міста.

Шукачі роботи поспілкувалися з роботодавцями про наявні вакансії, отримали юридичні консультації у сфері праці й зайнятості, ознайомилися з послугами, які надає служба зайнятості.

Під час заходу фахівці управління з питань праці міськради звернули увагу громадян на новий застосунок erobota.zp.gov.ua, що дає можливість мешканцям Запоріжжя та внутрішньо переміщеним особам особисто брати участь у відбудові та розвитку нашого міста завдяки роботі в органах місцевого самоврядування та комунальних підприємствах.

Телефон для довідок: +38 050 693 26 22.