У Комунарському районі ведуться поточні роботи з благоустрою

01.12.2023 12:20

У всіх районах Запоріжжя щодня проводяться різні роботи задля утримання територій у належному санітарному стані. Крім того, оперативно вирішуються всі питання, пов'язані зі зміною та ускладненням погодних умов.

Як повідомили у Комунарській райадміністрації, минулого тижня під час ліквідації негоди 26 та 27 листопада в режимі чергування знаходилося 4 одиниці техніки: 3 посипочні машини та 1 навантажувач, а також 4 працівники. Виконувалася посипка шляхопроводу по вул. О. Говорухи, вул. Космічній, вул. Чумаченка, вул. Парамонова, вул. Північнокільцевій, вул. Європейській та інших.

Для ліквідації наслідків негоди 29 листопада були залучені аварійні служби КРБП «Зеленбуд» та КП «Запоріжремсервіс». Комунальники розпиляли повалені дерева та гілки по вул. Магара, 9-11, вул. Північнокільцевій, 12 та по вул. Тополиній, 33.

Разом з тим фахівці райадміністрації продовжують вести щоденний моніторинг стану роботи котелень на території району, які забезпечують подачу теплоносіїв до навчальних, дошкільних, медичних закладів та житлового фонду керуючих компаній «Мрія», «Місто для людей», ОСББ, ЖБК, а також вирішувати питання з опаленням у робочому порядку.

Крім того, в Комунарському районі тривають планові роботи з благоустрою. Так, минулого тижня співробітники КП «ЕЛУАШ» щоденно виконували роботи з утримання зупинок громадського транспорту. Проводили ручне очищення тротуару по пр. Соборному та доріг від наносного ґрунту та випадкового сміття по вул. Культурній та пр. Героїв Національної гвардії. Також комунальники виконали роботи з очищення дощеприймальних колодязів по вул. Володимира Українця.

КРБП «Зеленбуд» щоденно очищали газони від сміття (близько 160 тис. кв. м), прибирали урни (250), підмітали доріжки в парках та скверах (близько 3 тис. кв. м).

Наступного тижня роботи з благоустрою продовжуватимуться за планом.