У Запоріжжі триває ремонт доріг та тротуарів

06.12.2023 12:55

Працівники КП «ЕЛУАШ» продовжують проводити ремонтні роботи на дорогах і тротуарах міста, приводячи їх до ладу. Таким чином забезпечують комфорт та зручність пересування містян, що особливої актуальності набуває у передвісті очікуваної зміни погодних умов й заморозків.

Як інформує департамент муніципального управління міськради на своїй сторінці у мережі Facebook, добігли кінця ремонтні роботи по вулиці Солідарності, що у Шевченківському районі.

- Проїзд по вулиці Солідарності відкрито з обох боків. Відновлення покриття дороги по вулиці Солідарності у Шевченківському районі повністю завершено! Хоча погодні умови іноді підводили, завдяки злагодженій роботі працівників КП «ЕЛУАШ» ремонт дороги завершено у заплановані строки, - йдеться у повідомленні.

Крім того, виконано середній ремонт асфальтового покриття на найбільш аварійній ділянці дороги, яка веде до селища Підпорожнього, що входить до території Заводського району. Ця дорога багато років не ремонтувалася. Таким чином відновлюються найвіддаленіші куточки міста. Також завершено ремонт по вулиці Гоголя, що в Олександріському районі.

- Роботи передбачали не лише відновлення покриття тротуару, а й облаштування паркувальної "кишені" для зручності водіїв та здійснення заходів з благоустрою зі встановленням лав і урн. Робимо місто зручним для всіх мешканців, - повідомляє департамент муніципального управління міськради.