Небайдужих запоріжців запрошують доєднатись до благодійної ініціативи «Чарівники»

06.12.2023 12:45

У Запоріжжі діє благодійний проєкт «Чарівники», в рамках якого волонтери збирають подарунки дітям загиблих та безвісти зниклих українських захисників.

З початку війни чимало запоріжців стали волонтерами. Вони шиють одяг, зварюють протитанкові їжаки та дістають найнеобхідніші речі як для військових, так і для цивільних. Часу для відпочинку у них немає. А з настанням Новорічних свят саме волонтери взяли на себе місію привітати подарунками діточок загиблих та зниклих безвісти українських захисників.

Зокрема волонтер Віталій Стахов у грудні долучився до благодійної ініціативи «Чарівники». Він займається збором та організовує розвезення подарунків малечі. Їх волонтери відшукали самі, орієнтуючись на списки, які надали військові. Благодійники, які погоджуються взяти участь у проєкті, можуть обрати собі підопічного хлопчика або дівчинку та зв’язатися з батьками малечі, дізнатись ім’я, вік та хобі дитини.

Стати «Чарівником» може кожен. Подарунки від небайдужих людей прийматимуть до 15-го грудня. Учасників просять самостійно запакувати подарунки у коробку. Звичайно, за відсутності святкового пакування волонтери зроблять його самостійно. Також обов’язково до кожного подарунка додадуть солодощі.