Комунальні служби Запоріжжя продовжують виконувати планові ремонтні роботи

06.12.2023 18:45

Зокрема, служби та підрозділи КП «Запоріжремсервіс» відзвітували про роботи, проведені з 30 листопада по 6 грудня. Так, в цей період комунальні працівники виконували планові роботи, а також ліквідовували наслідки попередніх ворожих обстрілів.

Так, триває ремонт житлових будинків, пошкоджених в результаті попередніх ворожих атак на Запоріжжя. Зокрема, реалізуються масштабні заходи зі скління. Протягом тижня опрацьовано понад десять адрес.

Також підрозділи підприємства «Запоріжремсервіс» продовжують поточні ремонти. Проведено покрівельні роботи у будинках на Тбіліській, 11; Шевченка, 42; Павлокічкаській, 50; Алмазній, 47; Посадочній, 4; Фундаментальній, 17. У будинках №5 по вулиці Посадочній і №8 по Сталеварів відремонтовано двері.

На вул. Перемоги, 42А; В. Лобановського, 29 і Сорочинській, 15 комунальники оновили каналізаційні трубопроводи. У будинку 38А по вулиці Історичній — ділянку системи опалення, №4 у провулку Черепашковому — холодного водопостачання. За сімома адресами замінили запірну арматуру на мережах теплопостачання.

У перший тиждень грудня фахівці «Запоріжремсервіс» виконали профілактичний ремонт внутрішніх електромереж у 17 житлових будинках.