Запорізькі лікарні продовжують отримувати гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів

07.12.2023 15:35

Світова спільнота підтримує запорізьку громаду. Так, минулого тижня благодійники передали запорізьким медичним установам обладнання, лікарські засоби та інше. Про допомогу, яка надійшла з 30 листопада по 6 грудня, повідомили у КУ «Адміністрація з питань охорони здоров’я».

Так, від Всесвітньої організації охорони здоров'я Європейського регіонального бюро запорізькі міські лікарні №3, №4», №8» та міська дитяча лікарня №5 отримали по одній пральній машинці, по одній професійній сушильній машині та по 178 штук диспенсерів.

Також по одній пральній машині, по одній професійній сушильній машині та по 20 штук диспенсерів від Всесвітньої організації охорони здоров'я Європейського регіонального бюро отримали Центри первинної медико-санітарної допомоги №6 та №10.

Крім того від Європейського регіонального бюро ВООЗ до міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги доправлено набори для перев’язки.

Протягом звітного періоду міська лікарня №4, пологовий будинок №4 та центр первинної медико-санітарної допомоги №6 отримали лікарські засоби та голки від FHI 360.

Від International Medical Corps (Міжнародний Медичний Корпус) до міської дитячої лікарні №5 надійшло канцелярське приладдя.

А від Представництва сейв зе чілдрен інтернешнл в Україні вироби медичного призначення доставлені у пологовий будинок №3.