Гостинне Запоріжжя чекає туристів з Канади

21.02.2018 12:56

У Запоріжжі реалізується проект, який сприятиме збільшенню туристичного потоку з Канади.

Асоціація індустрії гостинності України розпочала реалізацію масштабного проекту «Розвиток в'їзного туризму з Канади». В рамках проекту буде сформований туристичний продукт (маршрути, об'єкти, зустрічі тощо), до якого поряд з Києвом, Одесою, Львовом, увійде Запоріжжя.

20 лютого фахівці управління туризму департаменту культури та туризму Запорізької міської ради взяли участь в скайп-конференції з туроператорами та представниками Асоціації індустрії гостинності України. Обговорювалися питання розробки єдиної концепції презентації та підготовки туристичних продуктів.

Як розповіли в управління туризму департаменту культури та туризму міської ради, в Запоріжжі розроблять цікавий турпродукт, який канадські туроператори могли б пропонувати своїм клієнтам. Це дозволить збільшити приплив до нашого міста іноземних туристів, зокрема з Канади. Також, зараз ведуться переговори про побратимські відносини з канадським містом Стейнбах (округ Манітоба).

Розроблений запорізькими фахівцями туристичний маршрут, увійде в презентацію українського туристичного продукту, яка відбудеться в декількох містах Канади.

Нагадаємо, в Запоріжжі реалізується масштабна програма розвитку туризму, в рамках якої розробляються нові продукти, програми для справжніх мандрівників, котрі розкривають туристичний потенціал міста. Також в листопаді 2017 року, в Запоріжжі вперше пройшов Туристичний Бізнес Форум, який зібрав понад 10 тисяч гостей з 15 регіонів України.