Запорізькій малечі влаштували передноворічне свято

18.12.2023 17:05

У Запоріжжі стартував сезон новорічних зустрічей для дітей та їхніх батьків. Один такий захід цих вихідних влаштували у Палаці культури «Заводський». Для малечі розробили спеціальну програму, яка передбачає як фізичні активності, так й інтелектуальні квести і майстер-класи.

Для двох десятків дітлахів у Палаці культури «Заводський» влаштували справжнє новорічне свято. На малечу чекали не тільки пізнавальні майстер-класи, а ще й танці та вікторини.

Програму створювали так, аби цікаво було не тільки малечі, але й підліткам. Організатори додають, що на певних етапах заходу участь могли брати й батьки. Головна ж ідея свята - створити настрій та змусити вірити у дива.

- У нас максимально насичена програма, яка має сподобатися всім. Адже ми придумали активності на будь-який смак. Для інтелектуалів – це відповіді на цікаві питання. Для творчих діток – це виготовлення святкових листівок. Для активних гостей ми зробили танцювальну програму. І, звичайно, всі бажаючі можуть написати лист Санті і навіть більше – можуть зустріти його та загадати бажання, - розповіла організаторка Оксана Черновська.

Також для малечі облаштували фотозону та запросили двох аніматорів — Лисицю та Ведмедика. На свято завітали діти всіх категорій та районів міста, додають організатори.

- Ми запрошуємо дітей не тільки Заводського району, але й взагалі зі всього Запоріжжя. Адже ми не поділяємо їх на категорії. Хочемо всім створити святковий настрій, тому зробили таку дитячу програму, щоб дітям було цікаво спілкуватись одне з одним. Адже саме цього зараз так бракує, - додала Оксана Черновська.

Такі ж зустрічі проводитимуться щовихідних до 31 грудня. Організатори планують влаштовувати по 3 заходи на день у різних районах Запоріжжя, аби кожен маленький відвідувач міг зарядитись святковою атмосферою та весело провести час.