Комунальники продовжують наводити лад у Шевченківському районі

21.12.2023 16:45

У Шевченківському районі тривають роботи з комплексного благоустрою. У районній адміністрації розповіли, що було виконано за період з 15 по 21 грудня.

Так, протягом звітного періоду відділом житлово-комунального господарства відповідно до укладених договорів з виконавцями послуг здійснено організацію заходів з благоустрою на території району.

Вивезене опале листя за адресами: вул. Вороніхіна, вул. Вересаєва, вул. Муравченка.

Крім того, фахівці КРПБ «Зеленбуд» здійснили обрізку дерев та вивіз опалого листя по вул. Бочарова, вул. Військбуд, вул. Чарівній та в парку ім. Академіка В. Я. Клімова. А працівники КП «ЕЛУАШ» виконали дрібний ремонт дороги по вул. Верещагіна, вул. Стефанова та вул. Ігоря Сікорського.

Також, як повідомили в райадміністрації, протягом минулого тижня жителі квартального комітету №120 пошили та передали у військовий шпиталь 120 пар білизни. А мешканці кварталів №115 та №124 виготовили окопні свічки та приготували різноманітну випічку і передали захисникам. Також військовим передали теплі речі, шкарпетки, продукти харчування представники вуличного комітету №17.

Крім того, в районній адміністрації відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого було розглянуто 16 питань.

Також за сприяння районної адміністрації в укритті Запорізької гімназії №101 21 грудня відбувся новорічний ранок для 158 дітей, які є підшефними військових частин. Концертну програму підготували вихованці дитячої школи мистецтв №4, а подарунки – громадська організація «Міський Центр Допомоги».