У Комунарському районі тривають роботи з благоустрою

21.12.2023 16:50

Запорізькі комунальники продовжують наводити лад у місті. Роботи з комплексного благоустрою тривають в усіх районах. У Комунарській районній адміністрації зокрема розповіли, що було виконано за останній тиждень.

Фахівцями районної дільниці ШЕД № 6 КП «ЕЛУАШ», згідно з графіком утримання зупинок міського транспорту, щоденно велась робота з утримання зазначених об’єктів – загалом 57 зупинок.

Виконувалися й роботи з ручного очищення тротуару по проспекту Соборному та дороги від наносного грунту та випадкового сміття по вул. Космічній. Фахівцями гідродільниці КП «ЕЛУАШ» виконано роботи з очистки дощоприймальних та оглядових колодязів по вул. Північнокільцевій та пр. Героїв Національної гвардії України.

Працівниками районної дільниці КРБП «Зеленбуд» щоденно на території району виконувалися роботи з очищення газонів від сміття, згідно з закріпленням, на площі орієнтовно 166 000 кв. м, 250 урн в парках та скверах та підміталися доріжки на площі орієнтовно 5500 кв. м.

Крім того, проведено роботи з:

  • обробки хвойних дерев по вул. Автозаводській (40 од.), у сквері по вул. Автозаводській (43 од.) та по вул. Володимира Українця (22 од.);
  • очищення газонів від листя по вул. С. Сєрікова (1340 кв. м), пр. Соборному (2170 кв. м), вул. Парамонова (2000 кв. м), у сквері по вул. Автозаводській (5000 кв. м), вул. Космічній (2000 кв. м) та по вул. Північнокільцевій (4000 кв. м);

Протягом тижня навантажено та вивезено понад 2,8 т сміття. Підрядною організацією виконано роботи з підбору випадкового сміття з території біля магазину «Червоний» (вул. Космічна, 3-б), автостоянки біля «АТБ» (р-н автовокзалу), вул. Тополіна, по вул. Складській, Жасмінній, вул. Юності, по дорозі вул. Барикадної до ст. Запоріжжя-1, вул. Володимира Українця (пустирі), пр. Героїв Національної гвардії України та з територій дитячих майданчиків.

З метою утримання району у належному стані організовано вивіз опалого листя на внутрішньоквартальних територіях району: по вул. Північнокільцевій, 22, 24, 22-а, 24-а, вул. Олімпійській, 22-а, вул. О. Говорухи, 36, вул. Космічній, 98, 97 та вул. Чумаченка, 6. Фахівцями КП «Запоріжміськсвітло» виконано роботи з огляду та наладки мереж зовнішнього освітлення за заявками 15-80, по вул. Космічній, вул. Радіо.

Наступного тижня у районі планується продовжити виконання робіт з благоустрою.