Представники громадськості та керуючих компаній обговорили актуальні питання

23.02.2018 10:30

22 лютого в Запоріжжі відбулась робоча нарада Громадської ради при виконавчому комітеті Запорізької міської ради. Представники громадськості обговорювали питання взаємодії жителів багатоквартирних будинків з керуючими компаніями.

Громадська рада при виконавчому комітеті Запорізької міської ради проводить робочі наради з питань житлово-комунального господарства з періодичністю раз в квартал. На нарадах громадські працівники спільно з представниками департаменту ЖКГ, керуючими компаніями, постачальниками комунальних послуг обговорюють актуальні для городян питання. Цього разу в епіцентрі уваги - механізми взаємодії з керуючими компаніями. 

- Ми не звикли до механізму управління багатоквартирними будинками керуючими компаніями. І в зв'язку з цим виникає багато питань: як вибудовувати взаємодію мешканцям будинків з керуючими компаніями, які вони повинні надавати послуги. Щоб отримати конкурентоспроможний ринок надання послуг ЖКГ, необхідно розуміння механізму взаємодії органів місцевого самоврядування, керівників підприємств і жителів багатоквартирних будинків. Ці питання ми і плануємо обговорити в ході наших нарад, - зазначила Катерина Акула.

Також в ході наради обговорювалися механізми взаємодії ОСББ з керуючими компаніями та інші питання щодо комунальної сфери міста.