Військова частина 3026 святкує 61-у річницю з дня створення

23.02.2018 12:05

Сьогодні, 23 лютого, у військовій частині 3026 Національної гвардії України відбувся святковий захід з нагоди 61-ї річниці її створення.

На заході були присутні командир частини, підполковник Руслан Глуховець, заступник командира Запорізької бригади охорони громадського порядку Анатолій Мацюк, заступник голови районної адміністрації по Комунарському району Володимир Кузьменко, голова районної адміністрації по Заводському району Андрій Баєв, представники судової системи та органів юстиції, ветеранський актив частини.

Частина 3026 НГУ була створена в 1957 році. Основне завдання частини – конвойна служба. В різні роки бійці частини брали участь в бойових діях в Афганістані та в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Також військовослужбовці частини виконують військово-бойові завдання по захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України у зоні проведення антитерористичної операції.

На урочистому заході бійцям та офіцерам частини вручені цінні подарунки, Почесні грамоти та присвоєні чергові військові звання.