Володимир Буряк вимагає уважніше ставитися до звернень громадян

23.02.2018 13:20

На сьогоднішньому засіданні виконком розглянув результати роботи зі зверненнями громадян у виконавчих органах Запорізької міської ради в 2017 році.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що кількість звернень до виконавчих органів міської ради у 2017 році зменшилася. Однак головним критерієм для роботи зі зверненнями громадян є не це, а кількість повторних звернень.

- На жаль, кількість повторних звернень зросла. Для мене це тривожна ознака. Це означає, що запоріжці з першого разу не отримують необхідної їм реакції, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова підкреслив, що робота зі зверненнями громадян для нього - один з основних критеріїв оцінки роботи влади. По цій роботі місцеву владу оцінюють і самі городяни.

- Хочу звернути увагу департаментів, управлінь, районних адміністрацій, комунальних підприємств. Необхідно ретельніше працювати зі зверненнями громадян. Людина повинна отримати вичерпну відповідь відразу, а не звертатися по кілька разів. Не потрібно обмежуватися відписками, іноді краще особисто поспілкуватися з людиною, надавши їй всі необхідні роз'яснення, - зазначив Володимир Буряк.