Семінар з питань енергоефективності та енергоаудиту

27.02.2018 13:58

За інформацією департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, 6 березня ГС «ЗРЦ «КРУГ» спільно з Асоціацією Німецько-Українська інженерна палата та Запорізьким Центром розвитку місцевого самоврядування проводять семінар з питань енергоефективності та енергозбереження в багатоквартирному будинку «Енергоаудит – перший крок до енергоефективності та енергозбереження в багатоквартирному будинку».

В програмі семінару розглядатимуться практичні аспекти впровадження Закону України «Про енергетичну ефективність будівель», енергомоніторінг в багатоквартирному будинку, необхідність, порядок і методи його проведення, енергоаудит багатоквартирного будинку тощо.

Серед спікерів семінару спеціалісти кафедри теплогідроенергетики ЗДІА, Президент Асоціації Німецько-Українська інженерна палата, експерт Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування

Семінар відбудеться у Запорізькій Державній Інженерній Академії (адміністративний корпус), ауд. 41, проспект Соборний, 226. Зупинка громадського транспорту «Концертний зал ім. Глінки». Початок реєстрації учасників о 14:30.

Семінар безкоштовний, запрошуються всі бажаючі.