Водіїв просять не залишати автомобілі на узбіччях доріг

27.02.2018 19:19

27 лютого у Запоріжжі погіршилися погодні умови. Сніг, вітер, низька температури атмосферного повітря. Комунальники працюють у посиленому режимі. Задіяні ресурси КП «ЕЛУАШ» та інших комунальних підприємств, керуючих компаній.

Роботі комунальних служб була присвячена нарада, яка пройшла сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Володимира Волобуєва. Учасники наради відзначили, що, не зважаючи на окремі недоліки, у місті вдалося забезпечити проїзд по всім дорогам. Працює громадський транспорт.

Комунальники працюють. Однак після завершення «часу пік», починаючи з 20:00, техніка розчищатиме дороги у посиленому режимі. Зараз це робити складно, щоб не перекрити рух транспорту в місті.

У зв’язку з цим комунальники просять автомобілістів не виїжджати на дороги без необхідності, не залишати автомобілі на узбіччях доріг, так як вони будуть перешкоджати роботі спеціальної техніки.

Підприємства, установи, організації різних форм власності, підприємці повинні своєчасно очищати закріплені території від снігу, льоду, обробляти їх антиожеледними матеріалами. Це стосується також територій, прилеглих до магазинів, кіосків, інших об'єктів торгівлі.