Володимир Буряк підтримав ініціативу городян: в Науковому містечку - новий дитячий майданчик

12.07.2017 11:34

На острові Хортиця в селищі «Наукове містечко» завершується монтаж нового дитячого майданчика, появу якої ініціювали місцеві жителі.

З проханням про встановлення майданчика активні городяни звернулися безпосередньо до міського голови Володимира Буряка в соціальній мережі.

- У мене маленька донька, з якою ми кожен день гуляємо на майданчику. Але, на жаль, тут дуже мало сучасних ігрових елементів для дітей. Тому ми звернулися до нашого мера Володимира Вікторовича, щоб він допоміг нам в будівництві майданчика. Я детально написала меру на Фейсбук про нашу проблему. Він досить швидко відповів. Я думала, що нам доведеться ще побігати по різних інстанціях для того, щоб нам щось зробили. А в підсумку вийшло так швидко, - розповіла мешканка «Наукового містечка» Юлія Красуля.

Встановлюється майданчик за рахунок коштів депутатського фонду депутата міськради Олександра Воронцова. Роботи з благоустрою території виконували представники комунальних підприємств «Титан», «Запоріжміськсвітло» і «Наше місто».

- КП «Наше місто» напередодні монтажу нового дитячого майданчика організувало «трудовий десант» - бригаду з 37 осіб, до якої увійшли представники КП «Титан» і КП «Запоріжміськсвітло». Ми здійснили покіс трави і на майданчику, і на прибудинковій території прилеглих будинків, а також вивезли сотні кілограмів сміття та сухих гілок, - розповів генеральний директор КП «Наше місто» Олександр Ніколаєнко.

Активну участь в наведенні порядку на території майданчика взяли і жителі «Наукового містечка», які вийшли на суботник. Фарбували огорожі, лавочки і пісочницю не тільки дорослі, а й діти.

Представники підрядної організації встановили всі опорні конструкції для нових споруд майданчика. І вже незабаром на оновленому майданчику зможе з задоволенням проводити час дітвора з навколишніх будинків.