Запорізькі дорожники працюють у цілодобовому режимі

01.03.2018 13:02

Щоб забезпечити роботу громадського транспорту, рух автомобілів в негоду дорожники працюють цілодобово. Бригади почергово  виходять на розчищення доріг від снігу. Опади йдуть з понеділка.

На вулиці мороз, до того ж сніг зривається на дощ. У таких жорстких погодних умовах комунальники виконують важливу для всіх городян роботу.

За інформацією КП «ЕЛУАШ», роботи з очищення снігу з міських доріг не припиняються. Нічну бригаду змінила о 6-й ранку нова зміна. Колони прибиральної спецтехніки знову вийшли на розчищення, так як сніг продовжує йти.

Порядку 130 «елуашівців» і субпідрядники вручну, озброївшись лопатами, також за допомогою снігоочисників прибирають території зупиночних комплексів і закріплені ділянки тротуарів.

Також дороги і пішохідні зони обробляють антиожеледними матеріалами.

Дорожники ще раз звертаються до автовласників з проханням – не залишати у негоду свій автотранспорт вздовж проїжджої частини. Це ускладнює роботу спецтехніки, тим самим не вдається повноцінно прибрати проїжджу частину від снігу, що у подальшому створює незручності іншим жителям міста.