У Комунарському районі відбулась нарада з головами ОСББ та ЖБК

02.03.2018 14:20

Заступник голови Комунарської районної адміністрації Олександр Поздняков провів нараду з головами ЖБК та ОСББ за участю представників районного відділення поліції, КП «Водоканал», філії концерну «Міські теплові мережі» Комунарського району, ТОВ «Умвельт Запоріжжя», КП «Запоріжремсервіс», управління соціального захисту населення Запорізької міської ради по Комунарському району.

Під час наради керівники ОСББ та ЖБК отримали відповіді на актуальні питання сьогодення: вивіз гілля, опалого листя та твердих побутових відходів, обслуговування мереж водо- та теплопостачання, оформлення пільг та субсидій для громадян.

Начальник сектору превенції районного відділення поліції Роман Поражницький запропонував для покращення криміногенної ситуації облаштувати під’їзди будинків камерами відеоспостереження.

Олександр Поздняков зупинився на питанні благоустрою прибудинкової території та утримання її в належному санітарному стані.

Також голова райадміністрації проінформував про ремонт внутрішньоквартальних доріг. На даний час районна адміністрація проводить процедуру публічних закупівель щодо ремонту внутрішньоквартальних доріг. Після процедури публічних закупівель та визначення виконавця послуг за договором планується визначити адреси для проведення ремонтних робіт.