У Шевченківському районі привітали жінок з першим весняним святом

05.03.2018 15:30

В актовому залі Шевченківської районної адміністрації відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр, відкриваючи урочистий захід, привітав прекрасну половину людства з першим весняним святом.

- Прийміть найтепліші вітання зі святом любові та краси. Ця чудова дата об'єднує всіх чоловіків у прагненні висловити всю глибину поваги і любові до вас. На ваших тендітних плечах тримаються не тільки освіта, медицина, культура, ви активні та успішні в бізнесі, виробничій сфері, політиці та громадській роботі. І це лише в робочий час, а після 6-ї вечора - ви люблячі дружини, мами, доньки і бабусі, - сказав Федір Миколайович.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради та Шевченківської районної адміністрації нагороджені 28 мешканок району.

Окремі вітання та побажання міцного здоров'я, щастя і миру були адресовані запрошеним мамам і дружинам тих, хто не повернувся з бойових дій в Афганістані, на сході України.

Свою творчість жінкам подарували колективи ЦДЮТ Шевченківського району, школи мистецтв № 4, вихованці студії естрадного вокалу «Акцент». Також на концерті звучали музичні вітання від офіцера 9-го полку оперативного призначення Національної Гвардії України Олександра Чеснокова, службовця Олексія Гнідіна, барда Романа Альошина, Олександра Колесніченка, соліста художньої самодіяльності конструкторського бюро «Прогрес» Володимира Стратіуса. У холі першого поверху районної адміністрації була організована виставка кращих творчих робіт, пісенний флеш-моб вихованців ЦДЮТ Шевченківського району.