Запорізьких підлітків вчать правильно контактувати з правоохоронцями

06.03.2018 09:30

У запорізьких навчальних закладах продовжуються заходи, спрямовані на профілактику злочинності серед підлітків. Фахівці застосовують різні методики. Зокрема, відбуваються заняття, де в інтерактивній формі із застосуванням медійних технологій підлітків вчать правильно взаємодіяти з поліцією.

Чергове заняття відбулось у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище». Для вихованців закладу організували інтерактивний захід з використанням анімаційного фільму «Ти і поліція» #підліткам_про_поліцію.

Цього разу підлітки мали можливість подивитись цілий тематичний відеолекторій про взаємодію представників поліції та молоді, який провели спеціаліст міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Роман Зенько та соціальний педагог училища Олена Сєргєєва.

Анімаційний фільм покликаний підвищити рівень обізнаності серед молоді стосовно їхніх прав та свобод при контакті з правоохоронцями. Він був наданий міському центру в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Нагадаємо, профілактична робота з підлітками ведеться в рамках діяльності Центру відвідування для дітей та молоді, які мають проблеми із законом, що функціонує на базі Запорізького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.