У сквері по вулиці Євпаторійській обладнають сучасну систему освітлення

12.07.2017 13:31

Сквер по вулиці Євпаторійській в Заводському районі одне з улюблених місць відпочинку місцевих жителів. Тут люблять проводити час, як дорослі, так і діти. Раніше територія не освітлювалася. Зараз тут розгорнулися масштабні ремонтні роботи, і вже до початку наступного місяця в сквері з'явиться сучасна система освітлення.

Сквер по вулиці Євпаторійській в Заводському районі одне з улюблених місць відпочинку місцевих жителів. Тут люблять проводити час, як дорослі, так і діти. Раніше територія не освітлювалася. Зараз тут розгорнулися масштабні ремонтні роботи, і вже до початку наступного місяця в сквері з'явиться сучасна система освітлення. Жителі району зможуть тут безпечно і комфортно гуляти й у вечірній час.

- Була велика кількість звернень від жителів району з проханням зробити освітлення території. Проектом передбачено укладання кабелів, установка 25 паркових світильників. Це сучасні ЛЕД світильники, які при низькому споживанні електроенергії даватимуть хорошу освітленість. Роботи виконує субпідрядна організація КП «Запоріжміськсвітло». Також буде виконано благоустрій території по завершенню монтажних робіт, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

У будівництві паркового освітлення в сквері по вулиці Євпаторійській (на ділянці від вул. Павлокічкасской до вул. Історичною) задіяні 15 чоловік, 3 одиниці спецтехніки.

Андрій Баєв зазначив, що на сьогодні виконується проектування по обладнанню сучасною системою освітлення другої частини скверу від вул. Павлокічкасской до вул. Північне шосе. Також до 1 вересня буде обладнано освітлення мініпарку, розташованого між вулицями Перспективною та Фінансовою (дорога веде до однієї з дошкільних установ Заводського району).