Лекції, виставки, презентації бізнес-проектів: У Запоріжжі відбудеться Хакатон

06.03.2018 14:43

17-18 березня в Запоріжжі пройде Хакатон#2 - захід для інвесторів, початківців та досвідчених підприємців, фахівців з розвитку бізнесу. Протягом двох днів провідні бізнесмени та експерти обговорюватимуть ідеї відкриття і розвитку бізнес-проектів.

Сьогодні, 6 березня, відбулася прес-конференція, на якій організатори розповіли про майбутній Хакатон. Організаторами заходу виступає проект Startup ShowRoom. Хакатон проходить за підтримки Запорізької торгово-промислової палати, департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради, Запорізького регіонального управління Держмолодьжитла, регіонального Фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області.

Як розповів директор департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Володимир Жуков, в Запоріжжі працює програма розвитку малого і середнього підприємництва, в рамках якої передбачено проведення освітніх заходів для підприємців міста.

- Дуже важливо надавати нашим підприємцям нові знання в області бізнесу, а також сприяти бізнесменам в оцінці готовності та інвестиційної привабливості їх проектів. У Запоріжжі щорічно проводиться масштабний IT-форум, минулого року вперше пройшов Кубок міста на кращий стартап. Хакатон стане новим майданчиком, на якому бізнесмени-початківці зможуть отримати оцінку своїх проектів, познайомитися з потенційними інвесторами та партнерами, - зазначив Володимир Жуков.

Як розповіла засновник проекту Startup ShowRoom, організатор заходу Соломія Бойко, найважливіша мета Хакатона - дати можливість починаючим стартаперам отримати експертну оцінку свого проекту від власників бізнесу. Крім того, це унікальний майданчик для спілкування з підприємцями, власниками бізнесу, потенційними інвесторами та партнерами. У програмі Хакатона - презентації проектів, 17 бізнес майстер-класів за темами: маркетинг, продажі, інвестування, вихід на ICO, командоутворення, нетворкінг, інтернет-маркетинг і багато іншого; ділові знайомства, консультації від професіоналів і фахівців з відкриття та розвитку бізнесу.

Розклад і подробиці участі в заході в подію на Facebook Хакатон # 2 Zaporozhe від Startup Show Room.