Володимир Буряк: «Підрядники зобов'язані самі усунути брак, який після зими буде виявлено на дорогах, відремонтованих в минулому році»

13.03.2018 12:24

У Запоріжжі перевірять стан доріг, відремонтованих в минулому році. Це стосується як основних магістралей, так і другорядних, внутрішньоквартальних доріг. Таке завдання поставив сьогодні міський голова Володимир Буряк.

Міський голова зазначив, що з настанням весни питання ремонту доріг - одна з найбільш актуальних завдань. Перший етап - ліквідація аварійності за рахунок виконання вибіркового ремонту.

- Вже почали говорити, що в Запоріжжі асфальт зійшов разом зі снігом. Завдання департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради - до кінця тижня перевірити стан доріг, відремонтованих в минулому році. Всі виявлені недоліки повинні бути усунені підрядниками за свій рахунок. Як і в минулому році, жодної бюджетної копійки на це витрачено не буде, - заявив Володимир Буряк.

Ще один напрямок роботи - ліквідація аварійності дорожнього покриття. Це необхідно починати робити вже найближчим часом, до початку масштабних робіт по поточному та капітальному ремонту міських магістралей.

- Необхідно узгодити з асфальтобетонним заводами термін початку їх роботи. Як тільки дозволять погодні умови, потрібно приступити до ліквідації ям, які виникли на дорогах взимку. Мова йде про ті ділянки, де в минулому році ремонт не виконувався. Якщо роботи проводились, то, нагадую, ремонт виконують підрядники за свій рахунок, - сказав Володимир Буряк.