У Запоріжжі перевірили технічний стан громадського транспорту

13.03.2018 17:15

13 березня відбувся черговий рейд роботи громадського транспорту на автобусних маршрутах. Робоча група у складі фахівців управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міськради, інспекторів відділу безпеки дорожнього руху Управління національної поліції, представників управління транспортної безпеки в Запорізькій області, та громадських організацій перевірили роботу автобусних маршрутів №54, 37, 20, 81, 99, 18.

За результатами інспекції фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради склали 3 акти про неналежне оформлення документації під час перевезення пасажирів на маршрутах.

Фахівці управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області зафіксували 5 порушень, серед яких - несправне електрообладнання, вогнегасник, термін дії якого закінчився, та неоформлена квитково-касова документація.

Фахівці Управління патрульної поліції у Запорізькій області склали постанову про адміністративне правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на водія автобусного маршруту № 54 за перевезення стоячих пасажирів.

За результатами складених актів перевізникам відправлені вимоги на усунення виявлених порушень. Рейди з перевірки технічного та санітарного стану транспорту тривають.