Райони Запоріжжя готують до весни

14.03.2018 14:18

У всіх районах обласного центру виконуються роботи з благоустрою. Після зими необхідно прибирати відсів, яким оброблялися в ожеледь дороги і тротуари, привести у порядок зони відпочинку - парки і сквери, вивезти сміття, гілки після обрізки й видалення дерев і багато іншого. Сьогодні в Олександрівському районі комунальники задіяні у вивезенні гілок дерев.

Біля будинку №18 по вулиці Глісерна працює спецтехніка – веткоподрібнювачем перероблюються гілки дерев. На даному об'єкті роботи з обрізки та видалення дерев були організовані ОСББ. Тепер районною адміністрацією спільно з мешканцями ведеться прибирання території. Працює спецтехніка КП «Запорожремсервіс», також КП «Водоканал». Прибирання гілок виконується і на інших ділянках вулиці Глісерної.

- Виконується планове комплексне прибирання району. Роботи виходять на завершальну стадію. Залишилося близько 6 адрес, за якими необхідно прибрати гілки дерев. До кінця тижня максимально закінчимо роботи за цим напрямком. Далі має бути прибирання відсіву з доріг і тротуарів, яким посипали територію району у зимовий період, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської сонета по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Роботи тривають в усіх районах.