У Запоріжжі пільговики отримали безкоштовну правову допомогу

15.03.2018 12:40

15 березня в ПК «Орбіта» відбулися чергові міські консультативно-правові зустрічі.

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запорожців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних та інших категорій).

В ході міських консультацій, які проводяться кожного третього четверга місяця в ПК «Орбіта», запорожці-пільговики можуть отримати безкоштовну правову допомогу.

Фахівці різних галузей права надавали консультації городянам, яких цікавили питання соціального захисту, нарахування пенсій та субсидій, інші проблеми.

Цього разу за юридичною допомогою звернулися десять запоріжців. На питання городян відповідали фахівці головного територіального управління юстиції в Запорізькій області, представники обласного пенсійного фонду, управління соціального захисту населення Шевченківського району, департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради та інші.

Для зручності запоріжців-пільговиків безкоштовні районні консультативно-правові зустрічі також сьогодні пройшли в усіх районах міста.