У Запоріжжі готуються до проведення «Work Festival»

15.03.2018 13:25

5 травня у Запоріжжі відбудеться масштабний захід «Work Festival». Концепцію заходу та організаційні питання обговорили сьогодні, 15 березня, в малій залі запорізької міської ради.

Масштабне свято «Work Festival» збере на одному майданчику трудові колективи, молодь міста, запорізьких підприємців. Сьогодні, 15 березня, організатори фестивалю і представники запорізьких підприємств зібралися за круглим столом, щоб обговорити концепцію і проведення фестивалю.

- Запоріжжя - одне з найбільш трудових міст в Україні. Тут багато підприємств, заводів, трудових колективів. Нам хотілося б не тільки розповісти про запорізькі компанії, а й презентувати людей, які в них працюють, трудові династії. Так виникла ідея організувати в Запоріжжі свято «Work Festival», суть якого - підтримка молоді, популяризація робітничих професій, - розповіла ініціатор проведення заходу Наталія Сивак.

Співорганізатором заходу виступає управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради.

- Підприємства отримають можливість презентувати свою компанію, розповісти про специфіку роботи, молодь зможе отримати уявлення про запорізький ринок праці, познайомитися з актуальними професіями та потенційними роботодавцями, дізнатися, наскільки буде затребувана обрана професія, чи гідною буде оплата. Ми прагнемо до того, щоб фахівці залишалися в Запоріжжі і розвивали рідне місто, - розповів начальник управління по роботі з молоддю та сім'єю міськради Олексій Савицький.

У програмі фестивалю - проведення виставок і презентацій запорізьких підприємств, майстер-класи, святкова концертна програма. Захід відбудеться 5 травня на каскаді фонтанів «Райдуга».