Працівники житлово-комунального господарства відзначені нагородами

15.03.2018 16:22

18 березня професійне свято працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Цей день в Україні відзначається щорічно у третю неділю березня. Сьогодні в Запоріжжі вшанували кращих представників сфери.

Найчастіше робота комунальників сприймається, як саме собою зрозуміле. Однак, щоб дороги були відремонтовані, вулиці, парки, сквери чистими і затишними, росли і радували своєю красою зелені насадження, а в квартирах були такі блага цивілізації, як холодна і гаряча вода, тепло, щодня трудяться тисячі людей. Це двірники, слюсарі, покрівельники, дорожники, озеленювачі та інші фахівці житлово-комунальних служб.

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування кращих представників сфери з усієї Запорізької області вшановували у Запорізькому академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Магара.

Теплі слова привітань сказали представники обласної та міської влади.

- Ваша робота дуже важлива для життя міста. Хотілося б побажати, щоб ви пам'ятали про це – піднімаючи сміття, підмітаючи двір, усуваючи аварійність на дорогах, виконуючи аварійні ремонтні роботи комунікацій на 5 метровій глибині. Багато людей навіть не знають і не замислювалися про обсяги робіт, які щодня виконуються для життєзабезпечення міста. Запам'ятайте, що ви працюєте на благо, роблячи життя в місті комфортніше. Бажаю міцного здоров'я, щоб праця була гідно оцінена, а городяни шанували і цінували прикладені зусилля, - зазначив заступник міського голови Олексій Бородай.

Нагородами, грамотами, подяками від обласної та міської влади були відзначені кращі працівники галузі. Серед присутніх чимало фахівців працюють на благо міста вже не один десяток років. Після урочистого нагородження свято продовжила концертна програма.