У Шевченківському районі привітали працівників житлово-комунального господарства

15.03.2018 16:25

15 березня в Шевченківській районній адміністрації відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З теплими привітаннями до працівників комунальної сфери району звернулися голова районної адміністрації Федір Маєр і депутати Запорізької міської ради.

Глава району подякував усім за самовіддану працю, за щоденне наведення чистоти і порядку на ввіреній території.

- Як правило люди вашої професії зустрічають своє професійне свято трудової вахтою. Ваша робота цілодобова і полягає в тому, щоб безперервно надавати жителям району та міста житлово-комунальні послуги, - сказав Федір Маєр.

Побажання не втрачати почуття гордості за свою професію, яка так необхідна всім запоріжцям, прозвучало на адресу працівників житлово-комунальної сфери і від директора Запорізького міського ботанічного саду Тамари Єрьоміної.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Шевченківського району голова райадміністрації вручив нагрудний знак «За заслуги перед Шевченківським районом» директору спеціалізованого підприємства «Сансет Ліфтсервіс» Михайлу Агєєву і начальнику відділу технічної документації АТ «Мотор Січ» Олексію Басову.

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення керуючій компанії «Мрія» в особі її генерального директора Арама Калояна вручено Подяку районної адміністрації.

Почесними Грамотами Шевченківської районної адміністрації нагороджені 36 працівників житлово-комунальної сфери району.

У концертній програмі заходу взяли участь: керівник музичного гурту «Сингл» Олександр Андронов, солісти художньої самодіяльності ЗМКБ «Прогрес», вихованці дитячої школи мистецтв № 4 Олександра Дібро та Ерік Хобта і театральної студії «Гра» Ольга Тірянник.