Делегація з міста Суми приїхала переймати запорізький досвід

16.03.2018 09:00

Запоріжжя відвідали представники міської влади міста Суми. Головна мета - подивитися, як в нашому місті організовано роботу міського контакт-центру «15-80».

Відзначимо, подібні сервіси існують у багатьох містах України. Однак саме досвід Запоріжжя зацікавив колег з Сум. Під час візиту гості міста подивилися, як функціонує контакт-центр, як організовані прийом, обробка заявок, здійснюється контроль за їх виконанням. Сумчани кажуть - отримали для себе багато корисної інформації, яка дозволить поліпшити роботу їхнього контактного центру.

- Порівняли себе з вами. Ми побачили, що у нас існує проблема з комп'ютерним оснащенням і програмами, тому зараз переймаємо ваш досвід. Це дуже корисно, і нам би хотілося адаптувати подібні програми під нас. Тому ми в цьому плані будемо з вами співпрацювати. І запрошуємо до нас в гості - все, що у нас є, покажемо, розповімо, тому що у нас теж вже є чим поділитися, - розповіла заступник міського голови Сум Ольга Волошина.

Директор комунального підприємства «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін відзначив, що запоріжці завжди готові поділитися своїми напрацюваннями.

- Ми відкриті для спілкування та обміну досвідом, завжди раді поділитися напрацюваннями з колегами з інших міст України. Ми показали, як працює наш контакт-центр, програмне забезпечення, і, сподіваємося, наші напрацювання будуть корисні і цікаві колегам з Сум, - зазначив Юрій Орєшкін.