Другу добу дорожники розчищають місто від снігу

19.03.2018 10:56

На вихідних у Запоріжжі значно ускладнились погодні умови. Вчора протягом дня у місті йшов дощ зі снігом. Фахівці КП «ЕЛУАШ», не дивлячись на вихідний і святковий день (щорічно третьої неділі березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення), були задіяні у роботах з прибирання міста від снігу.

- Учора бригади приступили до робіт з 8:00. Так як протягом дня йшли опади - дощ зі снігом, проводилося періодичне посипання доріг. Роботи тривали до 23:00. Також здійснювалася обробка антиожеледними матеріалами закріплених тротуарів по пріоритетним вулицям у всіх районах міста. Сьогодні з ранку знову інтенсивно пішов сніг. З 6 години почалося механічне прибирання доріг, - розповіла заступник начальника КП «ЕЛУАШ» Тетяна Шинкевич.

Зараз триває розчищення доріг від снігу. Задіяно близько 70 одиниць спецтехніки. Ще 93 робочих КП «ЕЛУАШ» і 30 осіб від субпідрядної організації прибирають від снігу тротуари і зупинкові комплекси, посипають антиожеледними матеріалами.