КП «Наше місто» активізує підготовку житлового фонду до майбутнього опалювального сезону

13.07.2017 13:40

Генеральний директор КП «Наше місто» Олександр Ніколаєнко проінспектував хід виконання ремонтних робіт внутрішніх інженерних мереж багатоквартирних будинків в Комунарському районі.

Роботи проводяться в рамках підготовки до опалювального сезону 2017-2018 року. Зокрема, в п'ятиповерховому будинку по вул. Космічна, 116, який побудований в 1965 році, сьогодні почали міняти частину трубопроводу центрального опалення. Планують замінити, а потім ізолювати більше 20 метрів труб. Крім того, тут встановлять кілька десятків нових вентилів, кранів і сгонів. Роботи проводяться силами концерну «Міські теплові мережі». Після їх завершення фахівці концерну проведуть промивання всієї системи опалення в даному будинку.

- Хороший господар готується до зими заздалегідь. Точно так чинимо і ми, організувавши всі необхідні заходи по підготовці житлового фонду Запоріжжя до майбутнього опалювального сезону. Перш за все, ми сконцентрували зусилля свої та підрядних організацій на ремонтах внутрішніх мереж центрального опалення. Ми впевнені, що завдяки вчасно проведеним масштабним ремонтним роботам, жителі міста отримають значно більше якісну послугу під час нового опалювального сезону, - підкреслив Олександр Ніколаєнко.

Ремонтні роботи капітального або поточного характеру, а також профілактичні заходи, які не проводилися навесні-влітку 2016 року, в 2017 році організовані у всіх районах Запоріжжя. У КП «Наше місто» впевнені, що весь комплекс підготовчих робіт до старту майбутнього опалювального сезону буде завершено до вересня поточного року.